دستورالعمل اندازه گیری پروتئین

 دستورالعمل اندازه گیری پروتئین  دستورالعمل اندازه گیری پروتئین درفرمت ورد 7 صفحه قابل ويرايش هدف : هدف از تدوین این دستورالعمل تشریح نحوه تعیین مقدار ازت به­روش کلدال می­باشد . روش­های ارائه شده در این دستورالعمل برای اندازه­گیری مقدار پروتئین محصولات شرکت می باشد. محدوده: این روش اجرایی در واحد آزمایشگاه شرکت ... کاربرد دارد. مسئولیت ها: واحد آزمایشگاه موظف است عملیات آزمون های شیمیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه

 دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه دستورالعمل ایمنی در آزمایشگاه در 36 اسلايد قابل ويرايش هدف : ایمنی رکن اساسی عملیات آزمایشگاهی است . ارزش­یابی دوره­ای کارکنان ، تمرین­های ایمنی ، اجرای روش­های حفظ و نگهداری وسایل و نظم در آزمایشگاه از­جمله اصول ایمنی است . یک برنامه موفق ایمنی شامل خصوصیات زیر است : جلوگیری از بروز حادثه سرعت و اقدام مؤثر در­موقع بروز حادثه نصب اطلاعات لازم به­منظور جلوگیری از حادثه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در واحدهای فرآوری مواد غذایی

چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در  واحدهای فرآوری مواد غذایی چک لیستهای کنترلی آزمونهای شیمیائی و فیزیکی مواد اولـیه در یک فایلاکسل شامل 21 شیت قابل ویرایش شامل :   شیره خرما شیر خشک شکر  سدیم سیترات سدیم پیروفسفات روغن مایع روغن جامد دکستروز پوره میوه پودر نارگیل پودر کاکائو پودر تخم مرغ پودر آب پنیر پکتین  بیکربنات سدیم بیکربنات آمونیم  اسانس گلوکز مایع   اسید سیتریک آرد نول   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی پاورپوينت رشته هاي مديريت با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 19 اسلايد قابل ويرايش   تولید فشار بالا:    درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا:    مخازن تولید فشارکه مدل کوئینت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی

پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی پروژه / تحقيق با عنوان رنگها در صنایع غذایی درفرمت ورد 28 صفحه قابل ويرايش رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی در 21 اسلايد قابل ويرايش •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی •جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی •جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ... •طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوينت رشته بهداشت عمومی با عنوان اصول بهداشت شیر

پاورپوينت رشته بهداشت عمومی  با عنوان اصول بهداشت شیر پاورپوينت رشته بهداشت عمومی با عنوان اصول بهداشت شیر در 16اسلايد قابل ويرايش   — شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان بسته بندی بهداشتی مواد غذایی در 22 اسلايد قابل ويرايش   ارزش بسته بندی در جوامع جلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی کاهش ضایعات کاهش هزینه ها کاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد ایجاد زمینه رقابت دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا افزایش عمر نگهداری صرفه جویی در مصرف انرژ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان
تعداد صفحه(1):